blogs

Coronatesten goedgekeurd door de overheid

  • Geplaatst op
Coronatesten goedgekeurd door de overheid

Onze Corona test is goedgekeurd door het ministerie van VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport). Hieruit is tevens gebleken dat onze test een van de meest nauwkeurige en betrouwbare sneltester is, waarbij er specifiek gelet is op specificiteit en sensitiviteit. Tegelijkertijd betekent dit, dat onze Corona testen (Antigeen) nu op grote schaal worden ingezet bij ziekenhuizen, GGD teststraten, verzorgingshuizen, onderwijsinstellingen, en laboratoria.

Coronavirus in Nederland

  • Geplaatst op
Coronavirus in Nederland

Het Coronavirus rukt met hoge snelheid op in Europa en helaas zijn de eerste besmettingsgevallen al gemeld in Nederland. Zoals we hebben kunnen zien in China, Zuid-Korea en nu Italië veroorzaakt het virus vele zieken en ook doden. Daar het zeer besmettelijk is, is het nodig om goede bescherming te dragen bij contact met patiënten.

Klaar voor de nieuwe medische hulpmiddelenwet met de AlcoTrue® M

  • Geplaatst op
Klaar voor de nieuwe medische hulpmiddelenwet met de AlcoTrue® M

Er zijn nieuwe Europese regels voor medische hulpmiddelen (MDR). En voor medische hulpmiddelen voor in-vitro diagnostiek (IVDR). De nieuwe regels hebben gevolgen voor fabrikanten, importeurs en distributeurs van medische hulpmiddelen. Zo kan een product in een andere risicoklasse vallen en moet het voldoen aan strengere veiligheids- en kwaliteitseisen. De nieuwe regels hebben ook gevolgen voor zorginstellingen, zorgverleners en (indirect) voor patiënten.

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »