Coronatesten goedgekeurd door de overheid

  • Geplaatst op
Coronatesten goedgekeurd door de overheid

Onze Corona test is goedgekeurd door het ministerie van VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport). Hieruit is tevens gebleken dat onze test een van de meest nauwkeurige en betrouwbare sneltester is, waarbij er specifiek gelet is op specificiteit en sensitiviteit. Tegelijkertijd betekent dit, dat onze Corona testen (Antigeen) nu op grote schaal worden ingezet bij ziekenhuizen, GGD teststraten, verzorgingshuizen, onderwijsinstellingen, en laboratoria.

Dé antigeen test met een hoog gebruiksgemak

Onze door de overheid goedgekeurde Healgen antigeen test is een sneltest welke niet alleen zeer nauwkeurig de testresultaten weergeeft, maar ook zeer snel de uitslag bekend maakt. In slechts 15 minuten geeft de test de uitslag weer. 

De test is snel en eenvoudig in te zetten omdat er een minimaal aantal handeling verricht hoeven te worden. Binnen 1 minuut is de test gebruiksklaar en kan er getest worden. 

Het testen kan op 2 manieren, namelijk op de gebruikelijke manier waarbij men achterin de neusholte een monster neemt met een wattenstaaf (testswab), maar het testen kan ook voorin de neus, op een diepte van slechts 2 tot 4 centimeter! Hierdoor worden mede zeer betrouwbare resultaten verkregen zonder dat de testpersoon in kwestie daar ongemakken door ervaart. Een nieuwe manier van testen dus, welke even betrouwbaar werkt!

 

Grote hoeveelheden snel te bestellen en voorradig

Wij hebben zeer grote hoeveelheden goedgekeurde snelle antigeen Corona testen op voorraad, waardoor wij snel kunnen uitleveren. Heeft u vragen over dit specifieke product, of wilt u een groot aantal bestellen waarvan u de prijs niet kunt terugvinden op onze site? Neem dan gerust contact met ons op! Hier kunt u onze goedgekeurde Corona antigeen test bestellen.


Naast antigeen testen kun u ook de IgG/IgM antilichamen test bij ons kopen. Met deze test kan er gekeken worden naar de antistoffen in het bloed, en of iemand het Coronavirus heeft gehad. Ook dit is een sneltest.

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »