Healgen / Orient Gene Sneltest COVID-19 IgG/IgM testkit

0 Review(s)


€248,75 Incl. btw
€205,58 Excl. btw
Healgen / Orient Gene Covid 19 IgM / IgG antistoffen sneltest. De test geeft binnen 10 minuten aan of je wel of niet Corona hebt gehad. Voor professioneel gebruik. Geen zelftest. Grote aantallen? Bel 030 6343495. Lees meer

Informatie

Sneltest Corona antistoffen IgG/IgM bloedtest

De sneltest Corona antistoffen IgG/IgM bloedtest is een van de beste COVID-19 antistoffen sneltesters op de markt! De testkit kan iemand binnen 10 minuten testen op wel of geen antilichamen tegen SARS-CoV-2. De sneltest is zeer eenvoudig in gebruik waarbij een minimale hoeveelheid volbloed, serum, of plasma nodig is. 

 

Een van de best geteste COVID-19 antistoffen sneltesters

Bij ons kunt u de Healgen COVID-19 sneltest kopen welke binnen 10 minuten de testuitslag toont. De uiterst betrouwbare testkit komt als een van de beste testers naar voren uit verschillende onderzoeken. Het RIVM, FDA, en Uppsala zijn positief te spreken over de Healgen testkit.

Onlangs heeft het RIVM onderzoek laten doen naar sneltesters die via IgG/IgM bloed, plasma, of serum antistoffen tegen SARS-CoV-2 kunnen aantonen, en gekeken naar betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de uitslag. Onze Healgen test kwam als een van de 3 meest betrouwbare COVID-19 tester naar voren onder de 16 geteste sneltesters. Deze test is uitgevoerd door het Erasmus MC.

De Uppsala universiteit in Zweden heeft de Healgen ook onderzocht, samen met 7 andere sneltesters. Onderzoek toonde aan de de Healgen op specificiteit en gevoeligheid het beste scoorde van allemaal. 

Ook de Amerikaanse Food and Drug Administration, afkort als FDA, bevestigde in haar rapport dat de Healgen IgG/IgM Corona test de aanwezigheid van antistoffen tegen SARS-CoV-2 kan aantonen. 

coronatest gevalideerd door de overheidWilt u de beste Corona antistoffen tester kopen, dan moet u dus onze Healgen hebben. Onze tester is in opdracht van de overheid gevalideerd en dat wil zeggen dat de test daadwerkelijk zo presteert als dat de fabrikant aangeeft.

 

Healgen Corona antistoffen sneltest alleen leverbaar aan zorgprofessionals

De Healgen Corona antistoffen sneltest kunt u bij ons kopen via de webshop! Wij moeten er wel bij vermelden dat dit product alleen aan zorgprofessionals verkocht mag worden. Particulieren kunnen niet de Corona sneltest aanschaffen. Tijdens het bestellen moeten wij vragen om een RISIV of BIG registratienummer. Indien u die zelf niet heeft omdat u deze voor het bedrijf bestelt waarvoor u werkt, dan kunt u het nummer van de uitvoerende zorgprofessional invullen.

 

Aantonen van antilichamen tegen SARS-CoV-2

De Healgen Corona bloedtest is bij uitstek geschikt om snel te testen op antilichamen tegen SARS-CoV-2 op basis van IgG/IgM. Om de antilichamen te detecteren is er een minimale hoeveelheid volbloed (enkele druppels), plasma, of serum nodig. De testcassette geeft binnen 10 minuten een positief of negatief resultaat. Is de testuitslag positief dan zijn er antilichamen in het bloed aangetroffen tegen SARS-CoV-2 en heeft de patiënt Corona gehad. Tegelijkertijd is er dus sprake van immuniteit en loopt de persoon zelf geen gevaar meer op een nieuwe besmetting. Tevens is het besmettingsgevaar niet meer aanwezig. Hierdoor kan de persoon veilig de werkvloer op en weer volledig ingezet worden. Dit kan een flinke kostenbesparing voor het bedrijf opleveren. Meten is weten.

 

Verspreiding voorkomen met de IgG/IgM COVID-19 sneltest

Preventief testen op antistoffen tegen Corona kan het bedrijfsproces optimaliseren. Doordat de test binnen 10 minuten de uitslag weergeeft kunnen er direct beslissingen genomen worden. Zo kan de werkvloer weer binnen korte tijd bezet worden, zonder risico op verdere uitbraak.

Volgens het WHO rapport van de WHO-China Joint Mission on Coronavirus Disease 2019, ook wel bekend als COVID-19, kan een snelle en nauwkeurige test, zoals de Healgen SARS-CoV-2 sneltester, zeer nuttig kan zijn om een vroege diagnose mee te stellen. Zo kan er sneller gehandhaafd worden.

 

Wat wil een negatieve testuitslag zeggen?

Een negatieve testuitslag wil zeggen dat er geen antistoffen tegen SARS-CoV-2 zijn aangetroffen. De test dient pas na 14 dagen na symptomen te worden ingezet. Bij een eerdere meting zijn er mogelijk geen of voldoende antistoffen nog aanwezig waardoor de sneltest een negatieve meting geeft. Wie het Coronavirus niet heeft gehad zal ook niet positief getest worden.  

 

Aanmaak van antistoffen in het bloed

Het immuunsysteem maakt, zodra het wordt aangevallen door een virus, zoals het Coronavirus, antistoffen aan. In de eerste fase worden er IgM antilichamen aangemaakt. IgM antistoffen zijn pas na 10 dagen meetbaar. In de tweede fase worden er IgG antilichamen aangemaakt door het lichaam, en deze zijn na 20 dagen testbaar. De Healgen COVID-19 test kan zowel de IgM als IgG antistoffen testen tegen SARS-CoV-2. Dat maakt de sneltest dus breed inzetbaar, in een groter tijdvak. 

Wij adviseren niet te wachten met het bestellen van de Healgen IgG/IgM sneltest want hoe eerder u de sneltester kunt inzetten, zoals het WHO ook adviseert, hoe eerder u een beeld kunt schetsen van de situatie. De testkit kan direct in gebruik worden genomen en geeft een duidelijke uitslag in slechts 10 minuten tijd. 

 

Inhoud en werking van de Corona bloedtest op antistoffen

U kunt de Healgen Corona bloedtest kopen in verschillende aantallen. Kiest u voor een verpakking met een inhoud van 25 stuks, dan ontvangt u 25 testcassettes + 25 pipetten, 1 buffervloeistof, en 1 handleiding. De hoeveelheid buffervloeistof is toereikend voor 25 testen. Bij grotere verpakkingen, zoals 100 stuks, ontvangt u 100 testcassettes en 100 pipetten. De hoeveelheid buffervloeistof is in dit geval toereikend voor 100 testen.

Voor de test is slechts 10ul serum, bloed, of plasma nodig. Bij een bloedsample dient eerst de vinger te worden gedesinfecteert met een alcoholdoekje. Vervolgens prikt u in de vinger om een druppel bloed te verkrijgen. Met de pipet zuigt u het bloed op om dit vervolgens op de testcassette te druppelen. Daarna voegt u op de testcassette 2 druppels buffervloeistof toe, en kunt u een timer of stopwatch starten. Binnen 10 minuten wordt het controle streepje zichtbaar, welke aangeeft dat de test correct is uitgevoerd, en verschijnt er een streepje, indien positief, bij IgG, IgM, of beide. Blijft alleen het controlestreepje zichtbaar, en verschijnen er geen andere indicatoren, dan is de testuitslag negatief.

 

Snelle, kwalitatieve, en differentiële detectie van IgG/IgM

De Healgen COVID-19 testkit is de beste manier of een snelle, kwalitatieve, en differentiële detectie te doen van IgG/IgM antilichamen tegen SARS-CoV-2. De Healgen testcassette resultaten kunnen als voorlopig worden beschouwd, en kunnen nog met een alternatieve test met klinische bevindingen worden bevestigd. De sneltest kan veel tijd besparen omdat het resultaat zelf door een zorgprofessional kan worden uitgevoerd in slechts 10 minuten tijd.

 

Healgen antistoffen testanalyse op 113 patiënten

De Healgen antistoffen testresultaten zijn vergeleken met de resultaten die verkregen zijn met de RT-PCR test. Bij een RT-PCR test wordt er een enzym ingezet welke een complementair DNA moet genereren uit RNA (omhuld Coronavirus). De testvergelijking ziet er als volgt uit:

  • M.b.t de Healgen IgG/IgM sneltest is het positieve percentage van de 36 van 113 patiënten tijdens de herstelperiode geteld.
  • De gevoeligheid van de Healgen IgG/IgM-sneltest is 87,9% (87/99), en de specificiteit is 100% (14/14) vergeleken met de RT-PCR test.
  • De gevoeligheid van de Healgen IgM/IgG-test is 97,2% (35/36) tijdens de herstelperiode, en de specificiteit is 100% (14/14).

 

Healgen COVID-19 antilichamen sneltest bestellen

Bij ons kun u direct de Healgen COVID-19 antilichamen sneltest bestellen. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat de Healgen testkit een van de allerbeste is. Bestellen kan heel eenvoudig via onze webshop. Hier kunt u kleine en grote aantallen kopen en bestellen. De testkit werkt heel eenvoudig, snel, en heeft een grote specificiteit en nauwkeurigheid. Binnen 10 minuten kunt u rekenen op de testuitslag. 

Bestellen kan alleen door zorgprofessionals, of wanneer u in het bezit bent van een RISIV of BIG register nummer. 

Grotere aantallen bestellen? Geen probleem. Wij kunnen snel 500.000 IgG/IgM sneltesten per week leveren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »