Antigeen sneltest voor Corona binnen 15 minuten resultaat .

0 Review(s)


€120,00 Incl. btw
€99,17 Excl. btw
Deze Corona sneltest geeft binnen 15 minuten resultaat of iemand wel of niet besmet is met Corona. Deze Corona sneltest is ideaal om regelmatig personeel en patiënten te controleren. De test is voor professioneel gebruik en geen zelftest. Uit voorraad Lees meer

Informatie

Corona sneltest kopen

COVID19 - Corona test kopen? Deze antigeen sneltest geeft u het antwoord op de vraag:”Wel of Geen Corona?”, binnen 15 minuten! De antigen test werkt snel, nauwkeurig en eenvoudig. De test werkt met behulp van een wattenstaafje in de neusholte. Door het hoge gebruiksgemak kunnen veel mensen in korte tijd getest worden op Corona.

Onze kit is gebruiksklaar en bedoeld voor professionals in de zorg die beschikken over een BIG of RISIV registratie. Medische specialisten, artsen, verpleegkundigen, apothekers, verloskundigen, bedrijfsartsen, psychologen, arbo artsen, fysiotherapeuten, tandartsen, en andere medici kunnen bij ons snel de Corona sneltest kopen. 

 

✅Gevalideerde en goedgekeurde Corona test

coronatest goedgekeurd door overheid

Onze Corona test is door het Ministerie VWS (Volksgezondheid, Welzijn, en Sport) gevalideerd en goedgekeurd. Inmiddels koop de overheid bij ons de goedgekeurde Corona test in, welke ingezet wordt bij GGD teststraten, ziekenhuizen, laboratoria, verzorgingshuizen, en onderwijsinstellingen.

Onze gevalideerde en goedgekeurde snelle Corona test is op de gebruikelijke manier te gebruiken, maar ook op een patiënt vriendelijke manier. 

 

Testmethode 1:

De eerste testmethode, is de gebruikelijke manier van testen, en dat is door een monster te nemen achterin de neusholte, met behulp van een swab (wattenstaaf). De testswab gaat dan ongeveer 8 centimeter diep de neusholte in. Dit is niet een heel aangename testmethode.

goedgekeurde coronatest neusholte

Testmethode 2:

De tweede testmethode, waar onze goedgekeurde Corona sneltest ook zeer geschikt voor is, is een oppervlakkige test, waarbij men slechts 2 tot 4 centimeter diep de neus in hoeft. Ook hiervan zijn de testresultaten zeer nauwkeurig.

goedgekeurde corona test neus

 

Testresultaten methode 1 tegenover methode 2

Methode Testdiepte neus Sensitiviteit Specificiteit
Testmethode 1 ~ 8 cm 98,32% 99,60%
Testmethode 2 2-4 cm 97,25% 100%


 Wat doet de Corona Antigen test?

De  Corona sneltest geeft je binnen 15 minuten het antwoord op de vraag of iemand Wel of Geen Corona heeft. Dit noemen we ook wel de Covid-19 Antigen test. Dit zijn de sneltesten waar de laatste weken over wordt gesproken. De nieuwe sneltest voor COVID-19 test op antigenen, oftewel proteïne van het virus. Dit houdt in dat bij een positief resultaat de persoon besmet is met het Coronavirus en ook in staat is anderen te besmetten. Het product heeft een hoge sensitiviteit en specificiteit. De nauwkeurigheid ligt dan ook op 96.3% wat hoger is dan menig andere Coronatest. Dit is mede de reden dat veel instellingen bij ons de COVID-19 test kopen.

 

Wat zijn Corona symptomen?

Bij het Corona virus kun je verschillende symptomen tegenkomen. De meeste symptomen die voorkomen zijn:

 • Koorts
 • Droge hoest
 • Moeheid

Symptomen die minder vaak voorkomen, maar ook verband kunnen houden met het Corona virus zijn:

 • Hoofdpijn
 • Keelpijn
 • Een aangast reuk/smaak vermogen
 • Pijn in het lichaam
 • Huiduitslag
 • Diarree
 • Uitslag op de huid

Ook bij de minder vaak voorkomende symptomen is het raadzaam om direct de sneltest in te zetten.

 

Hoe verspreid COVID-19 zich?

COVID-19 verspreid zich door de lucht, via objecten (zoals een deurklink), en via de handen. Het virus nestelt zich in de vochtige delen van het lichaam waaronder de neusholte, de keel, en de longen. Iemand die niest, roept, of hoest, kan daarmee het virus overbrengen. COVID-19 kan het lichaam binnendringen via de ogen, neus, mond, en luchtwegen. Een met Corona besmet persoon die bijvoorbeeld na het niezen in de hand de handen niet wast, kan vervolgens via de hand het Coronavirus overdragen aan iemand anders. Naast de handen te desinfecteren is een afstand van 1,5 meter bewaren een must. Door de Corona sneltest te kopen en bij twijfel te testen kan er een hoop narigheid en besmettingen worden voorkomen.

 

Een vroege detectie van de symptomen voorkomt besmettingen

Koorts, een onschuldig lijkend droge hoest en moeheid zijn enkele symptomen van Covid-19. Maar wist u dat iemand geïnfecteerd en besmettelijk kan zijn enkele dagen voor dat er symptomen zijn? Dit met als groot gevolg dat een iemand enkele dagen rond kan lopen en anderen kan besmetten. O.a. hierdoor zitten we in een 2e golf. Door de Corona antigen test te kopen kunt verdere verspreiding voorblijven, althans bij u in het bedrijf.

Deze sneltest is uitermate geschikt voor het inschatten van besmettingsrisico’s op scholen, bij werkgevers, bij contactberoepen, of in de zorg. Er kan zeer snel gehandeld worden na een positieve test en op deze manier kunnen besmettingshaarden worden voorkomen. Ook kan deze test worden gebruikt bij passagiers van vliegtuigen of bij een concert. Door de eenvoudige handelingen en het zeer snelle resultaat, is het erg makkelijk de testen te implementeren in een testbeleid. 

 

Besmettingsgevaar kan 7 dagen duren

Iemand die besmet is met COVID-19 kan, geteld vanaf het moment na de eerste symptomen, iemand anders besmetten tot 7 dagen. Zijn er symptomen, dan is direct testen met de Antigen sneltest van groot belang. Aangezien je de Corona test goedkoop kunt kopen, hoeft dat geen reden te zijn om niet te testen.

 

De Corona sneltest bespaart geld en tijd

Zelf het personeel op Corona testen met de goedgekeurde Antigeen sneltest kan een flinke kostenbesparing opleveren. Werknemers zouden voorheen naar een arts moeten welke hen op COVID-19 gaat testen, meestal via de neus. De testresultaten laten doorgaans 48 uur op zich wachten, en daardoor staat de werknemer tot die tijd op non-actief. Dit kost de werkgever tijd en geld, en kan tevens voor extra werkdruk of vertraging zorgen. Met de sneltest weet men binnen 15 minuten of de geteste persoon Corona heeft of niet. Blijkt de Corona Antigen sneltest negatief, dan kan de werknemer zijn of haar werk starten of hervatten. 

 

Testen als er COVID-19 symptomen zijn

In de aankomende griepperiode zal de druk op organisaties alleen maar groter worden. Dit zal resulteren in meer uitval. Juist in de zorg en bij bedrijven kunnen de mensen niet thuis zitten en zijn ze hard nodig op de werkvloer. De goedgekeurde Corona sneltest geeft binnen 15 minuten antwoord op de vraag of iemand besmettelijk is ja of nee. Daarna kan ook direct een influenza test worden gedaan of iemand griep heeft. De test kit is compleet en er is verder geen andere apparatuur nodig. 

 

Wat zit er in de Corona test kit?

De goedgekeurde Corona test kit bestaat uit een testcassette, buffervloeistof, buisje, druppelaar, werkstation en een wattenstaaf. Met de wattenstaaf wordt er via de neus een monster afgenomen. Dit monster wordt vermengd met de buffervloeistof in het testbuisje. Vervolgens worden van dit mengsel een aantal druppels op de testcassette geplaatst. Na 15 minuten wachten verschijnt het resultaat op de testcassette. De Antigen testkit is zeer gebruiksvriendelijk en binnen 1 minuut in gebruik te nemen.

Door de Coronatest te kopen en zelf  uit te voeren binnen de organisatie, kunt u enorm veel kosten besparen. U heeft dan geen commerciële partijen meer nodig.

 

Sneltest voor zorgprofessionals

De goedgekeurde COVID-19 sneltest is uitsluitend bedoeld voor zorgprofessionals en mag niet aan consumenten verkocht worden. Daarom is een BIG of RISIV nummer nodig om de bestelling te plaatsen. Wilt u als inkoper de COVID-19 sneltest kopen dan kunt u het nummer gebruiken van de zorgprofessional die de test straks voor u gaat uitvoeren.

 

Voordelen van de COVID-19 Antigeen test

Onze COVID-19 Antigeen test heeft een groot aantal voordelen. We zetten ze op een rijtje voor u:

 • Snelle tests voor SARS-CoV-2-antigeen binnen 15 minuten
 • Vergemakkelijkt snel beslissingen over de behandeling van patiënten
 • Eenvoudige, tijdbesparende procedure (gebruiksklaar in 1 minuut)
 • Alle benodigde reagentia meegeleverd en geen apparatuur nodig
 • Hoge gevoeligheid en specificiteit 
 • Betaalbaar en makkelijk te bestellen

 

Details van de COVID-19 Antigen test

De Coronavirus Ag Rapid Test Cassette (Swab) is een in vitro immunochromatografische test voor de kwalitatieve detectie van nucleocapside-roteïne-antigeen van SARS-CoV-2 in nasofaryngeale (NP) uitstrijkjes van personen die door zorgverlener van COVID-19 worden verdacht. Het is bedoeld om te helpen bij de snelle diagnose van SARS-CoV-2-infecties. De Coronavirus Ag Rapid Test Cassette (Swab) maakt geen onderscheid tussen SARS-CoV en SARS-CoV-2.

 

Wat is COVID-19?

De coronavirussen zijn belangrijk voor het geslacht 13. COVID-19 is een acute infectieusziekte van de luchtwegen. Mensen zijn over het algemeen vatbaar. Momenteel zijn de patiënten die besmet zijn met het coronavirus de belangrijkste infectiebron; asymptomatisch geïnfecteerde mensen kunnen ook een infectieusbron zijn. Op basis van het huidige epidemiologische onderzoek is de incubatietijd 1 tot 14 dagen, meestal 3 tot 7 dagen. De belangrijkste manifestaties zijn onder meer lever, vermoeidheid en droge hoest. Verstopte neus, loopneus, keelpijn, spierpijn en diarree komen in enkele gevallen voor.

 

Snel testen op SARS-CoV-2

Deze goedgekeurde test is voor de detectie van SARS-CoV-2 nucleocapside-eiwitantigeen. Antigeen is over het algemeen detecteerbaar in monsters van de bovenste luchtwegen tijdens de acute fase van infectie. Een snelle diagnose van SARS-CoV-2-infectie zal zorgverleners helpen om patiënten efficiënter en effectiever te behandelen en de ziekte onder controle te houden.

 

De werking van de snelle Corona test

De Coronavirus Ag Rapid Test Cassette (Swab) is een immunochromatografische membraantest die gebruikmaakt van zeer gevoelige monoklonale antilichamen om nucleocapside-eiwit van SARS-CoV-2 te detecteren in nasofaryngeaal (NP) wattenstaafje. De teststrip bestaat uit de volgende onderdelen: namelijk monsterkussen, reagenskussentje, reactiemembraan en absorberend kussentje. Het reagenskussen bevat het colloïdaal goud geconjugeerd met de monoklonale antilichamen tegen het nucleocapside-eiwit van SARS-CoV-2; het reactiemembraan bevat de secundaire antilichamen van het nucleocapside-eiwit van SARS-CoV-2. De hele strip is bevestigd in een plastic apparaat. Wanneer het monster aan het monsterputje wordt toegevoegd, worden conjugaten die in het reagenskussen zijn gedroogd, opgelost en migreren ze samen met het monster. Il SARS-CoV-2-antigeen presenteert in het monster, een complex gevormd tussen de anti-SARS-2-conjugale en het virus zal worden gevangen door de specifieke anti-SARS-2 monoklonale antilichamen die op het testlijngebied (T) zijn gecoat. Het ontbreken van de T-lijn suggereert een negatief resultaat. Om als procedurele controle te dienen, verschijnt er altijd een rode lijn in het controlelijn gebied (C) om aan te geven dat het juiste volume van het monster is toegevoegd en dat membraanafvoer heeft plaatsgevonden.

 

Wat is het verschil tussen een Antigen test en een Antistoffen test?

Het verschil tussen de Antigen test en de Antistoffen test is groot. Met de Antigen test kan binnen 15 minuten worden vastgesteld of iemand Corona heeft. Met de Antistoffen test (bloedtest IgG/IgM) kan worden vastgesteld of iemand COVID-19 heeft gehad en immuun is.

Antigeen test Antistoffen test
Antigeen test Antistoffen test

 

 

Goedgekeurde Corona Antigen test kopen

Bij ons kunt u de Goedgekeurde Corona Antigen test kopen, in grote hoeveelheden. Wij kunnen tot 500.000 Coronatesten per week leveren. De Corona test bestellen kan eenvoudig en snel in onze webshop. Staat het aantal dat u wilt bestellen er niet bij? Neem dan contact met ons op voor een prijs op maat.

 

Wie bestellen bij ons zoal de test?

Onze Antigen sneltest kenmerkt zich door haar snelle manier van testen (slechts 15 minuten), haar prijs, haar nauwkeurigheid (96,3%), en haar gebruiksvriendelijkheid. Universitaire ziekenhuizen, klinieken, GGD’s, zorg- en onderwijsinstellingen kopen bij ons al reeds de COVID-19 Antigen sneltest. Ook u als zorgprofessional kunt deze eenvoudige bij ons bestellen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »