Healgen Corona zelftest (thuis test)

0 Review(s)


€39,95 Incl. btw
€33,02 Excl. btw
Met de Corona zelftest kan er thuis getest worden op Corona. De sneltest is zeer accuraat en eenvoudig in gebruik. Binnen 15 minuten weet je de uitslag. Deze test is voorzien van een korte wattenstaaf voor in de neus. Lees meer

Informatie

Healgen Corona Zelftest - Thuistest

corona zelftestMet de Healgen® Corona zelftest / thuistest kun je zelf eenvoudig thuis testen op Corona. Je hoeft er dus de deur niet meer voor uit.

Het grote voordeel aan deze goedgekeurde Corona thuistest is dat je niet helemaal de neusholte in hoeft met het wattenstaafje. Sterker nog, het kan niet eens, want het meegeleverde wattenstaafje is kort. Het kan dus niet misgaan!

 

Voordelen van de Healgen® Corona zelftest:

 • Thuis testen op COVID-19
 • Direct de uitslag (binnen 15 minuten)
 • Zeer eenvoudig in gebruik
 • Kort wattenstaafje
 • Zeer hoge betrouwbaarheid 98,8%
 • Detecteert óók mutaties (Britse/Zuid-Afrikaanse/Braziliaanse/etc.)
 • CE certificering, uitgegeven door TüV

 

Thuis testen op Corona met de zelftest

Met de Corona zelftest, welke ook wel thuistest genoemd wordt, kun je zelf thuis testen op Corona. De zelftest voor thuis werkt in feite op dezelfde manier als de normale AG (Antigeen) testers, dus met behulp van een wattenstaaf in de neus.

 

De sneltest toont binnen 15 minuten de uitslag

De Corona zelftest van Healgen® voor thuisgebruik is ook een sneltest waardoor je snel de uitslag weet. De thuistest in gebruik nemen kost slechts een minuut. Vervolgens wacht je op de testuitslag. Lang hoef je niet te wachten want binnen 15 minuten weet je of je COVID-19 (Coronavirus) hebt of niet.

 

hoe diep het wattenstaafje bij de corona zelftest in de neus moetEen aangename Corona thuistest

In tegenstelling tot de Coronatesten die ze bij de GGD of teststraten gebruiken, is deze Healgen® Corona thuistest wel een prettige test te noemen. Het wattenstaafje hoeft namelijk niet diep de neusholte wat voor een onaangename ervaring kan zorgen. 2cm diep de neus in is al voldoende bij deze zelftest! 

 

Betrouwbare Corona zelftest

De testresultaten zijn bij deze Corona thuistest zeer betrouwbaar te noemen, en daardoor behoort hij tot een van de beste Corona zelftests. Dat maakt de uitslag dus zeer betrouwbaar. Geeft de zelftest een positief resultaat, dan heb je Corona en draag je het virus bij je. Is de uitslag negatief dan is de kans bijzonder klein dat je toch het Coronavirus hebt. De tester is bijzonder nauwkeurig.

 

Hoe nauwkeurig is de Coronatest voor thuis?

De Healgen® zelftest die wij verkopen is een van de meest betrouwbare en nauwkeurige testers in omloop, en scoort 98,8% op nauwkeurigheid. Op gevoeligheid scoort de tester 97,5% en op specificiteit zelfs 99,5%. 

tabel corona zelftest gevoeligheid en specificiteit 

Hoe werkt de zelftest in het kort?

Wanneer je de zelftest koopt, dan ontvang je een testcassette, een extractiebuisje met vloeistof, en een wattenstaaf. Met de wattenstaaf neem je een monster uit de neus. Dieper dan 2cm hoef je niet te gaan. De wattenstaaf plaats je vervolgens in de extractiebuis met vloeistof en draait een aantal malen rond. Vervolgens plaats je de druppeldop op de extractiebuis en druppel je op de testcassette. Binnen 15 minuten weet je wat de uitslag is. Je weet dus meteen of je wel of geen Corona hebt.

 

Wat is een antigeen test?

De zelftest is een antigeen Coronatest. Een antigene test detecteert viruseiwitten van SARS-CoV-2 (Coronavirus / COVID-19). De zelftest die je bij ons kunt kopen detecteert bovendien nieuwe virusstammen (mutaties). 

 

corona virus sars-cov-2 deeltjesGeen klachten, toch testen?

Klachten en symptomen komen vaak voor bij wie COVID-19 heeft. Echter komen de klachten en symptomen pas na de besmetting. Wanneer je zelf besmet bent, en nog geen klachten of symptomen ervaart, kun je anderen wel besmetten. Zonder dat je het weet kun je het virus dus ook verspreiden. 

Wanneer je de zelftest gebruikt dan weet je direct of je wel of geen Corona hebt. Heb je wel Corona dan kun je direct je omgeving waarschuwen en maatregelen nemen, waaronder zelf quarantaine. Je omgeving kan dan ook het best direct de Corona zelftest kopen om uit te sluiten of ook zij besmet zijn geraakt.

 

Wat kost een Corona zelftest?

De prijs van de Corona zelftest kan vooral in het begin wat schommelen. Dit heeft te maken met de grote vraag. De fabriek waar de testers vandaan moet het productieproces nog optimaliseren en dat kost tijd. Hoe langer de thuistesten bestaan, hoe goedkoper ze zullen worden. De actuele prijs vind je bij ons op de site.

 

Online bestellen of kopen bij een drogist?

Het is aan te raden om de Healgen Corona zelftest online te bestellen. Wanneer je naar de drogist zou moeten, dan kun je onderweg daarnaartoe anderen besmetten of het virus zelf oplopen. Thuis ben je veilig. Bestel daarom online de zelftest en laat hem gemakkelijk thuisbezorgen. 

 

Kunnen bedrijven ook de thuistest kopen voor personeel?

De thuistest is er niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Ook bedrijven kunnen dus deze Coronatest kopen. Zodoende kan er snel op de werkvloer getest worden, en er direct worden geschakeld wanneer iemand besmet blijkt te zijn. 

 

Kan ik Corona hebben?

Je kun Corona hebben zonder dat je het weet. Sommige ervaren milde klachten. De klachten kunnen ook nog gaan komen. Door uit voorzorg te testen kun je eerder actie ondernemen en verspreiding tegengaan. De meest voorkomende Corona symptomen zijn:

 • Vermoeidheid
 • Koorts/verhoging
 • Aangetast smaak en/of reukvermogen
 • Hoofdpijn
 • Droge hoest
 • Verkoudheidsklachten zoals een verstopte neus of keelpijn
 • Pijn in het lichaam

Alleen door te testen met een Coronatest kun je erachter komen of je wel of geen Corona hebt,.

 

Testuitslag als bewijsmateriaal gebruiken

Helaas is de testuitslag niet te gebruiken als bewijsmateriaal. Wanneer je een reis naar het buitenland als voorbeeld wilt maken, dan is er een bewijs nodig van een negatieve testuitslag. Uiteraard kun je de zelftest wel gebruiken om jezelf vooraf te testen, maar je zult je ook nog officieel moeten laten testen bij een teststraat of vergelijkbare locatie. Alleen daar ontvang je een geldig testbewijs.

 

Corona zelftest kopen

Hier bij ons kunt u een van de beste Corona zelftest kopen, namelijk die van Healgen®. U selecteert het aantal dat u wilt kopen, en rekent het product af. Wij sturen dan (normaal gesproken dezelfde dag) het aantal zelftesters toe dat u besteld heeft.

 

Downloads

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »